РОЗМИТНЕННЯ АВТО В УКРАЇНІ З США

Розмитнення авто з США в Україні.

Низькі ціни на автомобілі в Сполучених Штатах Америки на момент продажу в переважній більшості зумовлені їхніми станом після ДТП чи внаслідок дії природних явищ. Американські страхові компанії розпродають пошкоджені автомобілі на експорт, так-як відновлення пошкоджень не рентабельно в межах їхньої країни та й купівельна спроможність у населення дає змогу забезпечити себе та кожного дорослого члена сім’ї власним транспортним засобом.

В Україні попит на американські автомобілі досить високий, з огляду на їхню якість та ціну. Виходячи з того що більшість американських авто “заходять” в Україну з кузовними пошкодженнями, то сертифікат відповідності на такий автомобіль до відновлення отримати не вдасться. В такому випадку для підтвердження країни походження та відповідність екологічним нормам потрібно задіяти деякі установи для видачі таких довідок. Зазвичай це входить в брокерські послуги. 

Важливою відмінністю при розмитненні авто з США є техпаспорт (certificate of title), а точніше відсутність деяких технічних даних по автомобілю, в зв’язку з чим потрібно знову задіяти деякі установи для їх підтвердження (об’єм двигуна, вага та ін.).

Для підтвердження на відповідність екологічним нормам (ЄВРО-2) автомобіля з США можна по даним з емісійної таблички під капотом автомобіля.

Оцінка автомобіля імпортованого з США може підтвердитись оригінальними інвойсами від продавця разом з вартістю доставки в Україну. Якщо вартість доставки автомобіля не вказана, то приймається середньоринкова вартість доставки одного автомобіля з США в Україну по тарифам перевізників.

Якщо Вам потрібна консультація по розмитненню авто на фірму або на фізичну особу, зверніться до нашого фахівця за додатковою інформацією.

Ми знаємо відповіді на актуальні запитання по розмитненню автомобілів в Україні

Який процес розмитнення авто?

Як розмитнити авто по новому законі?

Чи можна розмитнити авто старше 6 років?

Де взяти сертифікат походження на авто?

Де взяти сертифікат відповідності на авто?

Як оцінюють автомобіль при розмитненні?

та купа інших запитань

Потрібна допомога митного брокера? Звертайтесь, наші брокери працюють в багатьох регіонах України.

info@rastamozhki.net



Список документів які необхідні для розмитнення автомобіля:

- Підтвердження зняття з реєстрації

(наприклад, транзитний техпаспорт, довідка про зняття з реєстрації, можливість перевірити онлайн за vin або номерними знаками авто)

- Договір купівлі-продажу (umowa kupna sprzedaży, faktura, invoice, kaufvertrag або ін.)

- Техпаспорт на автомобіль