РОЗМИТНЕННЯ АВТО В УКРАЇНІ З ГРУЗІЇ

Розмитнення авто з Грузії в Україні.

В Грузії ринок переповнений американськими автомобілями, які завезені туди по вигідним умовам. В переважній більшості автомобілі з Грузії “заходять” в Україну без пошкоджень, придатні до використання по автомобільним дорогам і процес їх розмитнення  частково схожий до розмитнення європейських авто (наявність усіх технічних даних в техпаспорті) та частково до американських (підтвердження ЄВРО-2). 

Оціночна вартість теж може бути підтверджена інвойсом або договором купівлі-продажу з врахуванням вартості доставки з Грузії в Україну. Для підтвердження вартості авто не завадить оформити експортну декларацію (EX).

Доставляти автомобілі придбані у Грузії варто лише морським шляхом, так як ввезення авто сухопутним пунктом пропуску передбачає транзит через РФ, що скасовує право на розмитнення по пільговим тарифам.

Автомобілі придбані в США чи Грузії доставляються в один із чорноморських портів в Україну. Щоб його забрати і відвезти на реєстрацію необхідно оплатити митні платежі та оформити попередню декларацію. Для цього варто знайти надійного брокера на регіональній митниці по місцю Вашої реєстрації ще попередньо для підготовки усіх формальностей за час поки автомобіль буде прямувати в Україну.

Якщо Вам потрібна консультація по розмитненню авто на фірму або на фізичну особу, зверніться до нашого фахівця за додатковою інформацією.

Ми знаємо відповіді на актуальні запитання по розмитненню автомобілів в Україні

Який процес розмитнення авто?

Як розмитнити авто по новому законі?

Чи можна розмитнити авто старше 6 років?

Де взяти сертифікат походження на авто?

Де взяти сертифікат відповідності на авто?

Як оцінюють автомобіль при розмитненні?

та купа інших запитань

Потрібна допомога митного брокера? Звертайтесь, наші брокери працюють в багатьох регіонах України.

info@rastamozhki.net



Список документів які необхідні для розмитнення автомобіля:

- Підтвердження зняття з реєстрації

(наприклад, транзитний техпаспорт, довідка про зняття з реєстрації, можливість перевірити онлайн за vin або номерними знаками авто)

- Договір купівлі-продажу (umowa kupna sprzedaży, faktura, invoice, kaufvertrag або ін.)

- Техпаспорт на автомобіль