3 Червня, 2016

Термоелектричний автохолодильник DOMETIC (WAECO) TropiCool TC 07 (7 л.)

Компактний портативний термоелектричний автохолодильник DOMETIC (WAECO) TropiCool TC 07 має корисний об’єм 7 літрів і цього достатньо щоб охолодити декілька пляшок з напоями. Холодильник працює від живлення 12 та 220 вольт, а енергії споживає 36 Вт від 12 вольт та 40 Вт при 220 вольт.

 

Автомобільний холодильник DOMETIC (WAECO) TropiCool TC 07 має вагу всього 7 кг та дуже легко та зручно переноситься за допомогою ременів для транспортування. Працює такий автохолодильник по системі Платьє термоелектрики в режимі охолодження та нагріву. Відповідно охолодити можливо на 25°C нижче від навколишнього середовища, але не нижче +2..+3 °C, та нагріває до +65 °C. В цій моделі TropiCool TC 07 розроблена динамічна система вентиляції внутрішньої порожнини, що дозволяє швидко виводити тепло при охолодженні.

 

Завдяки стійкому вентилятору такий автохолодильник має довгий термін роботи навіть після 2-х років гарантійного обслуговування.

Купити в Україні холодильник для авто DOMETIC (WAECO) TropiCool TC-07  можна за ціною в межах 6 000 – 7 000 грн. у надійного продавця магазині QAVTO.COM.UA

Без коментарів