6 Травня, 2016

Компресорний автохолодильник  DOMETIC (WAECO) CoolFreeze CFX 50

Такий холодильник можна легко розташувати в багажнику Вашого авто, підключити до автомобільної розетки 12 або 24 вольт та охолоджувати продукти та напої. У такому автохолодильнику є місце для замороження близько 40 л. та охолодження близько 10 л.. Якщо Вам потрібно заморозити рибу або м’ясо, то Ви завжди можете і охолоджувати інші продукти та напої у відділенні для охолодження.

Автомобільний холодильник DOMETIC (WAECO) CoolFreeze CFX 50 працює і від мережі 220 вольт, це дозволяє увімкнути в домашню розетку автохолодильник та охолодити внутрішню частину до потрібної температури ще до виїзду. Доступний діапазон температури охолодження від +10 до -22 °C.

Німецька якість такого автохолодильника забезпечить Вам максимальний комфорт в дорозі. Купити автомобільний холодильник в Україні можна у надійного продавця інтернет-магазині QAVTO.COM.UA  або  DOMETIC-WAECO.COM.UA з доставкою по всій Україні: Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів та інші міста України. Ціна на автохолодильник DOMETIC (WAECO) CoolFreeze CFX 50 в Україні коливається в межах 30 000 – 35 000 грн.

Производим sochinenietut.ru предлагаем приобрести у нас.
Без коментарів