14 Травня, 2016

 Компресорний автохолодильник DOMETIC (WAECO) CoolFreeze CFX-40 (CFX 40)

Практичний та зручний автомобільний холодильник Waeco з серії CoolFreeze CFX має корисний об’єм 38 л., з них орієнтовно 30 л. для заморозки і 8 л. для охолодження продуктів та напоїв. Автохолодильник моделі CFX-40 має цифрове управління температурою в морозильній камері, діапазон температури +10 до -22 °C. Завдяки цьому можна задати потрібну температуру для Ваших потреб. Ця модель користується попитом серед любителів полювання, риболовлі та активних туристів.

Досить часто такі автомобільні холодильники використовуються у медицині, коли потрібно транспортувати лікарські засоби чи інші продукти життєдіяльності в чітко заданому температурному режимі. В таких випадках з німецькою якістю автохолодильника DOMETIC (WAECO) CoolFreeze CFX 40 Ви досягнете поставлених цілей. Гарантія на такий автохолодильник складає 24 місяці, хоча служить він значно довший термін.

Купити такий компресорний автохолодильник WAECO CoolFreeze CFX 40 в Україні можна у надійного партнера інтернет-магазині QAVTO.COM.UA, DOMETIC-WAECO.COM.UA ціна та якість підтверджуються гарними відгуками.

 

Online shop offers here sells our shop at low prices.
Без коментарів