27 Травня, 2016

Компресорний автохолодильник WAECO CoolFreeze CF 11 (10.5 л.)

Компресорний автохолодильник DOMETIC (WAECO) CoolFreeze CF 11 отримав популярність завдяки компактним розмірам. Він чудово поміщається між передніми сидіннями у більшості мікроавтобусів та використовується як підлокотник. Для цього розроблені спеціальні тримачі для стаканів, чашок чи навіть пляшок. Зверніть увагу, що CoolFreeze CF 11 це нова модель 2016 року. Його попередник DOMETIC (WAECO) CoolFreeze CDF 11 мав дуже схожий вигляд.

 

WAECO CoolFreeze CDF 11         DOMETIC (WAECO) CoolFreeze CF 11 NEW

Як виявляється з огляду відрізняються тони кольору, у новій моделі переважає світло-сірий колір корпусу, змінилась антиковзаюча вставка на кришці автохолодильника та з’явилась гумова стрічка по центрі навкруги холодильника. Ця стрічка теж має антиковзаючий ефект, тому забезпечить більш стійке положення при транспортуванні а також погасить удари по корпусу автохолодильника. Ремінь для перенесення залишився та дозволяє переносити охолоджувач без зайвих проблем.

 

Діапазон температури в камері автохолодлиьника виставляється від +10 до -18 °C. При таких температурах можна перевозити охолоджені та заморожені продукти. Часто такий автохолодильник WAECO CoolFreeze CF 11 використовують для транспортування медичних засобів, плазму крові та ін.

Німецька якість автохолодльиника насправді виправдовує його ціну, яка в Україні коливається в межах 14 000 – 15 000 грн. Якщо Ви прийняли рішення купити такий автохолодильник, то радимо надійного продавця магазин DOMETIC-WAECO.COM.UAQAVTO.COM.UA

Без коментарів